Roland Zongora GO:Piano


termékek > DIGITÁLIS ZONGORA > DIGITÁLIS ZONGORÁK _________ A JELENLEGI HELYZETBEN HÍVJANAK AZ AKTUÁLIS ÁRAKRÓL !! illetve az elérhető árukészletünkről! 30/9519737


Roland Zongora GO:Piano


A GO:PIANO egy könnyű, hordozható hangszer, de ennek ellenére kiváló játékérzetet nyújt. A 61 általános méretű és formájú billentyű tökéletesen adja vissza az akusztikus koncertzongoráknál megszokott, kifinomult billentést. Ez nagyon fontos tényező rögtön az elején, hiszen megkönnyíti a sima átállást, ha a későbbiekben egy hagyományos zongorán szeretné folytatni a tanulást. Ebben az esetben a GO:PIANO megmaradhat hordozható zongorának a házon belül vagy utazásokhoz.

Ára: 103 020 FtTermék leírása


  • Prémium tulajdonságok egy kompakt és mérsékelt árfekvésű hangszerben
  • 61 általános méretű billentyű, autentikus játékérzettel
  • Kifinomult Roland zongora hangszínek, 128-hang polifónia
  • Elektromos zongora, orgona és egyéb hangszínek a különböző zenei stílusok felfedezéséhez
  • Bluetooth® audió/MIDI támogatás okostelefon vagy táblagép csatlakoztatásához
  • Beépített hangszórók és fejhallgató bemenet a csendes gyakorláshoz
  • Könnyű súly, egyszerű szállítás, elemes tápellátás
  • Metronóm, transzponálás és felvevő a napi gyakorláshoz

Kiváló minőségű zongora hangszínek és autentikus játékérzet

A GO:PIANO beépített hangszínei a Roland prémium kategóriás, otthoni hangszereiből lettek átvéve. Hasonlóan a legkiválóbb akusztikus koncertzongorákhoz, minden egyes hang saját karaktert hordoz és a hang színezete árnyaltan változik a billentés erősségétől függően. Ez a fontos tulajdonság inspirálja a gyakorlást, zenei ambíciókat ébreszt és ezáltal felgyorsítja a fejlődést. A GO:PIANO elektromos zongora, orgona és más hangszíneket is tárol a különböző zenei stílusok felfedezéséhez, szórakozáshoz és szórakoztatáshoz.

 

Gyorsabb tanulás a Bluetooth segítségével

A Go:PIANO Bluetooth támogatásával lehetőség nyílik különböző zenei alkalmazások használatára a gyakorláshoz egy okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Számos kiváló zenei alkalmazás és online zenei lecke áll rendelkezésre. Ezek nem pótolják a zongoratanárt, de segítik megtenni az első lépéseket. Ráadásul mobil készüléken tárolt kedvenc dalokkal is együtt játszhatunk, melyeket vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lehet megszólaltatni a hangszer beépített hangszóróin vagy a csatlakoztatott fejhallgatón keresztül.

 

Zongorázás bárhol és bármikor

Kompakt méretének, könnyű súlyának és beépített hangszóróinak köszönhetően a GO:PIANO minden szituációban készen áll a zenélésre. A hangszer elemekkel is működtethető, így bárhol és bármikor használható a házon belül, de szabadtéren is. A fejhallgató csatlakoztatása automatikusan kikapcsolja a beépített hangszórókat, így bármikor gyakorolhatunk a környezet zavarása nélkül.

 

Gyakorlást támogató, praktikus funkciók

A GO:PIANO kezelőfelületének szabályzóival sok gyakorlást támogató funkciót érhetünk el azonnal. A beépített metronóm segíti a ritmusérzék fejlesztését, a billentyűzet hangmagassága pedig transzponálható. A beépített felvevővel minden pillanatban kiértékelhetjük saját játékunkat vagy megmutathatjuk másoknak.

 

Ingyenes három-hónapos hozzáférés a Skoove Online Oktató programhoz

A Skoove egy élvezetes és hatékony zenei oktató program, mely interaktív online zongoraórákat biztosít. A Skoove megmutatja, hogyan kell eljátszani egy adott darabot / dalt és számos klasszikus zenei és napjaink slágereit is magába foglaló zenei kíséretet biztosít ehhez. Kicsi, könnyen érthető lépésekben tanulhatjuk meg a kottaolvasást és a zeneelméletet. Minden egyes GO:PIANO hangszerhez jár egy három-hónapos ingyenes hozzáférés a Skoove rendszerhez – közel 40 € értékben.