Roland Zongora GO:Keys


termékek > DIGITÁLIS ZONGORA > DIGITÁLIS ZONGORÁK _________ A JELENLEGI HELYZETBEN HÍVJANAK AZ AKTUÁLIS ÁRAKRÓL !! illetve az elérhető árukészletünkről! 30/9519737


Roland Zongora GO:Keys


Ára: 103 020 FtTermék leírása


  • Szórakoztató és inspiráló billentyűs hangszer kezdőknek
  • Loop Mix funkció dalok egyszerű felépítéséhez a billentyűzeten leütött hangokkal
  • Loop hangszínek kezelése egyszerű műveletekkel
  • Több mint 500 profi hangszín: zongora, szintetizátor, vonós, basszus, fúvós stb.
  • Beépített dalfelvevő és adatmentés USB-n keresztül
  • Beépített hangszórók vagy fejhallgató használat
  • Könnyű súly, egyszerű szállítás, elemes tápellátás

Zenekészítés azonnal a Loop Mix funkcióval

Még nincs zenei tapasztalatod? Semmi gond! Bárki egyszerűen elkezdheti a zenekészítést a GO:KEYS Loop Mix funkciójával. Más billentyűs hangszereken a kíséret automatika működtetése feltételezi az akkordok ismeretét. Ezzel szemben a Loop Mix funkció egy teljesen új megközelítést alkalmaz a kezdők számára. A loop frázisok billentyűkkel történő indításával egyszerűen és valósidőben építhetünk fel dalokat, dobokkal, basszussal és más hangszerekkel. Ezután a padok egyetlen érintésével vezérelhetjük a dalt a hangmagasság, szűrő stb. beállításával, akár egy DJ.

 

Profi hangminőség, élvezhetőbb zene

A GO:KEYS használható normál billentyűs hangszerként is a Roland profi szintetizátoraitól átvett, több mint 500 azonnal megszólaltatható hangszínnel. A kategória gombokkal egyszerűen hívhatunk be zongora, vonós, fúvós és más hangszíneket is. A hangszíneket megszólaltathatjuk a Loop Mix részeként, de később a GO:KEYS használható hordozható szintetizátorként is, ha már jobban megy a zenélés.

 

Zenélés bármikor és bárhol

Kompakt méretének, könnyű súlyának és beépített hangszóróinak köszönhetően a GO:KEYS minden szituációban készen áll a zenélésre. Ahol rendelkezésre áll vezetékes tápellátás, a tartozék AC adapterrel használhatjuk a hangszert, de a működtetés megoldható 6db AA elemmel is utazás, kempingezés, kerti partik vagy más szabadtéri összejövetelek esetén. A fejhallgató csatlakoztatása automatikusan kikapcsolja a beépített hangszórókat, így bármikor belefeledkezhetünk a zenélésbe a környezet zavarása nélkül.