Roland SD-2u SD-kártya felvevő


termékek > STUDIÓTECHNIKA > DIGITÁLIS FELVEVŐK


Roland SD-2u SD-kártya felvevő


Ára: 125 000 FtTermék leírása


Szinte mindenhol használható felvevő gyakorláshoz és oktatáshoz

Kiváló hangminőségével és a gyakorlást/oktatást támogató funkcióival az SD-2u felvevő egy praktikus és hatékony eszköz zenetanárok, tanulók és zenekedvelők számára. A beépített sztereó mikrofon segítségével, gyakorlatilag bármilyen helyzetben készíthető felvétel, miközben a különféle audió bemenetek lehetővé teszik külső mikrofon, elektronikus hangszerek és más eszközök csatlakoztatását, professzionális minőségű felvételek készítését. Mindezek mellett számos gyakorlást segítő funkció használható: precíz hangmagasság és lejátszás sebesség beállítás, továbbfejlesztett Center Cancel funkció a "Minus-one" sávok létrehozásához és egy új Center Focus funkció az ének és hangszer szólamok izolálásához. Az eszköz kompakt mérete megkönnyíti a szállítást, így az SD-2u ideális, "minden az egyben" megoldást kínál audió felvételek készítéséhez, zene - és nyelvtanuláshoz, szórakozáshoz stb.

  • Egyszerű SD felvétel készítés és lejátszás egy kompakt, "minden az egyben" eszközzel
  • Kiváló minőségű, beépített sztereó mikrofonok és hangszóró rendszer
  • Egyszerű kezelőfelület Easy Guide funkcióval
  • Többféle bemenet a külső eszközök csatlakoztatásához: két XLR/TRS kombinált aljzat (fantom tápellátással); Plug In tápellátású mikrofon aljzat és sztereó RCA LINE IN aljzatok
  • Független hangnem és lejátszás sebesség beállítás, a korábbi modelleket felülmúló hangminőséggel
  • Továbbfejlesztett Center Cancel funkció és egy új Center Focus funkció, amely az énekhangot és hangszereket különíti el a tanuláshoz
  • Beépített hangoló és metronóm
  • 6db AA elemmel vagy AC adapterrel történő tápellátás; tartozék vezeték nélküli távvezérlő

"Minden az egyben" előnyök

Az SD-2u önálló eszközként képes hordozható mérete és elemekről történő működésének köszönhetően minden helyzetben biztosítani a kiváló minőségű felvételek készítését és szerkesztését. A beépített sztereó mikrofon megkönnyíti az audió rögzítést, a kiváló sztereó hangszórókon keresztül pedig tökéletes minőségben visszahallgathatók a felvételek vagy WAV zenei fájlok, oktató hanganyagok stb. játszhatók le.

Felvétel készítés, egyszerű kezelés

Az SD-2u-val CD minőségű audio felvétel készíthető közvetlenül a széles körben elterjedt SD/SDHC memória kártyákra. Az Easy Guide funkció bárki számára áttekinthető és egyszerű kezelést tesz lehetővé a képernyőn megjelenő egyértelmű utasítások segítségével. Az Easy Guide támogatja a felvétel készítés és Overdubbing funkciókat, segíti a "Minus-one" sávok létrehozását a gyakorláshoz és Karaoke előadásokhoz, valamint a megfelelő bemeneti jelszintek beállítását és más műveleteket is. A készülék menüje hat különböző nyelven jeleníthető meg a kijelzőn: angol, német, francia, olasz, spanyol és japán.

Külső mikrofonok és más eszközök csatlakoztatása

Az SD-2u önálló eszközként is professzionális minőséget garantál, miközben lehetőséget biztosít külső eszközök csatlakoztatására is, különböző feladatok megoldása érdekében. Két kombinált XLR/TRS aljzat (fantom tápellátással, ha szükséges) áll rendelkezésre külső mikrofonok csatlakoztatásához, idetartozhat egy CS-15RS-hez hasonló sztereó térmikrofont is. Mindezek mellett a Plug In tápellátást biztosító mini mikrofon aljzatra is csatlakoztatható külső mikrofont, illetve sztereó RCA LINE IN aljzatok biztosítják a hangszerek, zene-lejátszók vagy más audió eszközök csatlakoztatását.

Gyakorlást segítő funkciók

Az SD-2u számos praktikus funkcióival rendelkezik az audió lejátszás módosításához. Ezek a zenei készség fejlesztése mellett, hatékonyan segítik a nyelvtanulást, dalszövegek lejegyzését és számos további felhasználási lehetőséget kínálnak. A dalok sebessége és hangneme függetlenül állítható be, tökéletes audió minőség fenntartása mellett. A nehéz zenei részek lelassítása, illetve az énekes hangterjedelmének megfelelő hangnem beállítása segíti a gyakorlást. Az A-B Repeat funkcióval ciklikusan szólaltathatók meg a kijelölt dalszakaszok, miközben a Center Cancel segítségével "Minus-one" sávok hozhatók létre a gyakorláshoz és karaoke előadásokhoz. Az új Center Focus funkcióval izolálható a sztereó hangmező közepén megszólaló ének vagy hangszer szólam, ami ezáltal tisztábban hallható és könnyebben megtanulható.

Hordtáska és további kiegészítők

A külön megvásárolható CB-CD2E hordtáska tökéletes védelmet nyújt a készülék számára, valamint egyéb tartozékok (pl. elemek, plusz SD kártya, AC adapter, távirányító stb.) tárolására is alkalmas. Amennyiben hasonló képességekkel rendelkező, de CD írásra is alkalmas eszközt keres, vessen egy pillantást a Roland CD-2u SD/CD felvevőre.