Roland RG-3F PE+AJÁNDÉK ZONGORAPAD


termékek > DIGITÁLIS ZONGORA > KONCERT ZONGORA _______ AZ AKTUÁLIS ÁRAKRÓL ILL A KÉSZLETRŐL HÍVJANAK! 30/9519737


Roland RG-3F PE+AJÁNDÉK ZONGORAPAD


AJÁNDÉK ZONGORAPAD+FEJHALLGATÓ+KISZÁLLÍTÁS,és üzembehelyezés!!! /50 km es körzetben/

Ára: 2 899 900 Ft



Termék leírása


A stílusos RG-3 mini koncertzongora számos, a csúcsmodell RG-7-ben is megtalálható kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint például a Roland legjobb sztereó zongora hangszínei, melyek egy autentikus progresszív kalapácsmechanikás billentyűzetről szólaltathatók meg. A hangszer tökéletesen illeszkedik otthonra, vagy hotelekbe, éttermekbe, és minden olyan környezetbe, ahol számít a szép megjelenés és a kiváló hangzás.

Megkapó zongora hang

Az RG-3 a Roland legjobb, 88-hangon külön-külön mintavett sztereó koncertzongora hangját tartalmazza. A hangszer érzékenyen reagál az egészen finom játékdinamikai különbségekre is, és hangzása mind a mély, mind a magas tartományban kiváló.

Autentikus koncertzongora billentés

A legkiválóbb játékérzet érdekében az RG-3 a Roland PHA II „Ivory Feel” kiváltó-pontos mechanikáját kapta. Ez a kiváló új mechanika hűen visszaadja az akusztikus zongorák fehér billentyűinek elefántcsont érzetét, valamint a fekete billentyűk ébenfa érzetét. Az egész billentyűzet viselkedése pontosan olyan, mint a koncertzongorák mechanikája: az alsó tartományokban keményebb a mechanika, a felsőben lágyabb, valamint pianissimo futamoknál finomabb, fortissimo futamoknál pedig keményebb a billentyűk ellenállása. Még a koncertzongorák mechanikájának „kattanó érzését” is reprodukálja az RG-3 billentyűzete a kiváltó pontnak köszönhetően.

Beépített hangszóró rendszer

Az RG-3 a 4 hangszórós beépített hangrendszerének köszönhetően vastag, valósághű koncertzongora hangzást biztosít. A hangerő probléma már a múlté: az RG-3 hangerő szabályzójával könnyedén a környezethez és a körülményeknek megfelelően igazíthatjuk zongoránk hangerejét. Amennyiben csak magunkban, nyugalomban szeretnénk zongorázni, arra az esetre pedig ott van az RG-3 fejhallgató kimenete.

Dal lejátszás

Az RG-3 képes lejátszani dalokat is – ami ideális lehet társas összejöveteleken. Csupán a hangszer USB csatlakozóján keresztül beimportáljuk a Standard MIDI fájlokat és az RG-3 máris automatikusan játssza le a dalokat. Bárhol vagyunk is, a nappaliban, egy hotel lobbyjában, vagy egy koncertteremben, az RG-3 élettel tölti meg a teret.

Kényelmes távkapcsoló

Az RG-3 tartozéka egy távirányító is, mellyel indíthatjuk és leállíthatjuk a betöltött dalokat, választhatunk a dalok között és a hangerőt is állíthatjuk.

A Slideshow kijelző informálja és egyben vonzza is a vásárlókat

Az RG-3 USB csatlakozóján keresztül saját kép Slideshow-t importálhatunk a hangszerbe és ezeket megjeleníthetjük egy külső képernyőn. Kivetítheti egy hotel az aktuális menü ajánlatát, vagy programjait, vagy bármilyen információt, amit vendégeivel vizuális úton közölni kíván. Ez a funkció első hallásra apróság, azonban bizonyos szituációkban kiváló hirdetési felületet biztosít.