Roland R-26 Hordozható felvevő


termékek > STUDIÓTECHNIKA > DIGITÁLIS FELVEVŐK


Roland R-26 Hordozható felvevő


Ára: 156 900 FtTermék leírása


  • Kétféle beépített sztereó mikrofon (irányított, és gömbkarakterisztikájú), a különböző felhasználhatóság érdekében
  • Két XLR/TRS csatlakozó 48 V-os fantomtáppal, és egy sztereó bemeneti csatlakozó "Plug-in power"-el működő mikrofonokhoz
  • Akár 6-csatorna (3-sztereó csatorna) egyidejű rögzítése
  • Nagyméretű érintésérzékeny kijelző az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • Nagyméretű bemeneti jelszint szabályozó gombok
  • Nagysebességű USB csatlakozó adatátvitelhez vagy audio átalakítóként történő felhasználáshoz
  • "Loop-Back" funkció, amely a beépített vagy a külső mikrofonokkal kombinálva optimálisan használható élő "video streaming" környezetben (csak audio interfész funkcióval együtt).
  • Tartozék SONAR LE szoftver (PC)

Fedezze fel az igazi Multi-dimenzionális hangot

A kézi felvevők évek óta kedvelt eszközei zenészeknek, zeneszerzőknek, hangmérnököknek. Az R-26 egy újabb mérföldkövet állít ezen a dinamikusan fejlődő piacon, innovatív, professzionális tulajdonságainak köszönhetően. Kétféle beépített sztereó mikrofon (irányított, és gömbkarakterisztikájú), két XLR/TRS csatlakozó, és egy sztereó csatlakozó "Plug-in power"-el működő mikrofonokhoz, amelyek akár egyidőben is használhatóak. Kiválóan alkalmazható koncertek, előadások, beszédek, bemutatók felvételére, de akár a város közepén vagy az erdő mélyén is tökéletes felvételek készíthetőek az R-26 segítségével.

Az új technológia előnyei

Az R-26 a Roland legújabb technológiáját felhasználva lehetővé teszi akár 6-csatorna (3-sztereó csatorna) egyidejű felvételét. A nagyméretű érintésérzékeny kijelzője segítségével egyszerűen kezelhető, a bemeneti jelszint precíz beállításához pedig két nagy szabályozó gomb áll rendelkezésre.

Beépített sztereó mikrofonok

Irányított, és gömbkarakterisztikájú sztereó mikrofonok is beépítésre kerültek az R-26-ba, amelyek egyszerre is használhatóak. Ez az egyedülálló multi-sztereó mikrofonrendszer lehetővé teszi széles tartományú sztereó hang rögzítését, kiküszöbölve az alacsony hangfrekvenciák, és a hely akusztikai tulajdonságaiból eredő hangképromlást.

Külső csatlakozók

Két XLR/TRS csatlakozó, és egy sztereó csatlakozó "Plug-in power"-el működő mikrofonokhoz, amelyek akár egyidőben is használhatóak a beépített mikrofonokkal. Például, egy koncert felvétele megoldható az R-26-tal úgy, hogy egy sztereó kevert hang érkezik a front keverőből, mialatt a beépített mikrofonok segítségével a térhangzás is rögzítésre kerül

6-csatorna egyidejű rögzítése


Akár 6-csatorna (3-sztereó csatorna) egyidejű rögzítése is lehetséges. A hangforrás rögzíthető három különböző mikrofonnal (belső és külső). Ez lehetővé teszi, hogy független sávok vagy összetett mixek kerüljenek rögzítésre, ami a flexibilitás új szintjét hozza el a felhasználónak.

USB csatlakoztathatóság

Az USB csatlakoztathatóságnak köszönhetően a rögzített anyagok egyszerűen másolhatók számítógépre vagy audio interfészként is használható a készülék. A csomagban található SONAR LE kiváló segítség lehet felvételhez, vagy a felvett anyag szerkesztésében.

OP-R26CW: Tok/szélfogó szivacs szett (kiegészítő, külön megvásárolható)

Kifejezetten az R-26-hoz tervezett opcionális csomag, amely egy védőtokot, és egy szélfogó szivacsot tartalmaz