Roland NE-10 zajcsökkentő


termékek > DOB-RITMUS-XILOFON > ELEKTROMOS DOB KIEGÉSZÍTŐK


Roland NE-10 zajcsökkentő


Ára: 34 120 FtTermék leírása


Akusztikus zajszigetelő V-Drums dobokhoz

 

A Roland innovatív Noise Eater termékeivel a V-Drums felhasználók bármikor nyugodtan élvezhetik a dobolást anélkül, hogy ezzel zavarnák a családtagok vagy szomszédok nyugalmát. A V-Drums dobok egyik legfontosabb előnye - különös tekintettel a Roland védjegyének számító hálóbőrös ütőfelületekre -, hogy hihetetlenül csendesek, így fejhallgató használatával a dobosok olyan helyzetekben is nyugodtan gyakorolhatnak vagy készíthetnek felvételeket, ahol egy hagyományos dobszett használata zavaró lenne. Ennek ellenére a lábdob és lábcin pedálok használatának fizikai hatása nem kívánt zajokat és vibrációt generálhat egy többszintes épület környező helységeiben a padlón keresztül.

A Roland mérései szerint a Noise Eater termékek különleges szigetelő képessége megközelítőleg 75%-kal csökkenti a pedálokról érkező zajok közvetlen átvitelét a padlón keresztül, ami hatalmas előrelépést jelent, mivel bármelyik napszakban lehetővé teszi a dobolást olyan helyzetekben is, ahol a zajok miatt ez kivitelezhetetlen lenne.

Az NE-10 Noise Eater egy egyedülálló hangszigetelő tábla, kifejezetten a V-Drums család lábdob triggereihez és lábcin-vezérlőihez fejlesztve. Az egyedülálló kupola formájú gumilábak biztosítják a hangszigetelést és a stabilitást is egyben. Az NE-10 zajcsökkentő használata rendkívül egyszerű és kényelmes, kompakt alacsony profilú kialakítása pedig nem befolyásolja a játékérzetet.