Roland KC-990


termékek > ERŐSÍTŐ-Az aktuális árakért hívjanak telefonon 30/9519737 > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD/ az aktuális készletről ill árakról tel érdeklődjön: 30/9519737


Roland KC-990


Csúcsmodell billentyűerősítő, 320W teljesítménnyel, beépített effektekkel!

Ára: 392 900 FtTermék leírása


  • Csúcsmodell billentyűerősítő, 320W teljesítménnyel
  • Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, sztereó Aux bemenet és master EQ
  • Két új fejlesztésű 12”-os Woofers és két egyedi tölcséres Tweeter
  • Beépített effektek: Reverb, Chorus, Tremolo és Rotary
  • Rotary sebesség vezérlés és effekt ki/bekapcsolás külső lábkapcsolókkal
  • Rugalmas csatlakoztathatóság egy XLR mikrofon bemenettel, sztereó XLR és 6,3mm-es jack vonal kimenetekkel, fejhallgató kimenettel stb.
  • Stereo Link funkció két KC-990 összekapcsolásához
  • Fém aljzatok a tartósság érdekében
  • Görgők és fogantyúk az egyszerű mozgatáshoz
Tökéletes sztereó hangzás
A KC-990 erősítő 320W-os sztereó teljesítményét (160W x 2) két új fejlesztésű 12”-os hangszóró és két egyedi tölcséres Tweeter adja le. Ezáltal a KC-990 tökéletesen lefedi a 88-billentyűs színpadi zongorák, orgonák, szintetizátorok és más elektronikus hangszerek széles frekvenciatartományát.

Beépített keverő
A KC-990 egy komplett sztereó hangrendszer, amely kiváló megoldás a színpadi monitorozáshoz és központi erősítőrendszer használata esetén is. A négy sztereó bemeneti csatornára billentyűs hangszereket, dobgépeket, percussion padokat és más készülékeket csatlakoztathatunk. Egy dedikált Aux bemenet is megtalálható a készüléken okostelefon, zenelejátszó vagy más készülékek csatlakoztatsához. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. Az Aux In csatornához 3,5mm-es, RCA és 6,3mm-es csatlakozók kapcsolódnak, valamint praktikus monitor funkciók takjel vagy más sávok megszólaltatásához.

Beépített sztereó effektek
A KC-990 négy különböző effektekkel rendelkezik az élő hangzás kialakításához. A Chorus effekt a Roland világhírű JC erősítőiből lett átvéve, amely páratlan hangzással szól a KC-990 sztereó hangrendszerén keresztül. Az erősítő Tremolo és Rotary effekteket is tárol az oronákhoz és elektromos zongorákhoz, valamint egy sztereó Reverb effektet az énekhez és más hangszerekhez. Az effektek ki/bekapcsolását, rotációs sebességet külön megvásárolható lábkapcsolókkal is vezérelhetjük.

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz
A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-990 mindenfajta környezetebe megállja a helyét. A sztereó XLR és 6,3mm-es jack aljzatokon keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Az XLR kimenetekhez egy Ground Lift kapcsoló is tartozik a zúgások elkerüléséhez, ami külső erősítőrendszer csatlakoztatásánál fordulhat elő. Egy fejhallgató aljzat is rendelkezésre áll a csendes gyakorláshoz vagy takjel és hangszerek monitorozásához a színpadon.

Bővítés a Stereo Link funkcióval
Ha még több hangszert szeretnénk csatlakoztatni vagy még nagyobb hangerőre van szükség, a KC-990 erősítő Stereo Link funkciója a megoldás. Ezzel megduplázható a bemenetek száma, amikor két KC-990 erősítőt csatlakoztat a Stereo Link aljzatokon keresztül. Ráadásul a csatlakoztatott hangszer jobb és bal csatornája felosztásra kerül a két erősítő között, ami még szélesebb sztereó hangképet és ezáltal még lenyűgözőbb hangzást eredményez.