Roland KC-80


termékek > ERŐSÍTŐ-Az aktuális árakért hívjanak telefonon 30/9519737 > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD/ az aktuális készletről ill árakról tel érdeklődjön: 30/9519737


Roland KC-80


Kompakt, megfizethető billentyűerősítő, 50W teljesítménnyel

Ára: 115 900 FtTermék leírása


  • Kompakt, megfizethető billentyűerősítő, 50W teljesítménnyel
  • Új fejlesztésű végfok és tápellátás szekció a stabilitás növeléséhez és a basszusok támogatásához
  • Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 10”-os Woofer-rel és Tweeter-rel
  • Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, valamint master EQ.
  • XLR mikrofon bemenet, 6,3mm-es vonal, fejhallgató ás Sub Out kimenet
  • Fém aljzatok a tartósság érdekében

 

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára

A KC-80 rendkívül széles hangtartományt képes kiváló hangminőségben és kompakt kivitelben. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, ami torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és megújult 10”-os Woofer-nek köszönhetően a KC-80 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátorot és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk.

 

Beépített 3+1 keverés

A KC-80 három 6,3mm-es bemeneti csatornája billentyűs hangszerek, dobgépek és más elektronikus hangszerek csatlakoztatását teszi lehetővé. Rendelkezésre áll továbbá egy Aux csatorna is 3,5mm-es és RCA bemenetekkel okostelefon, zenelejátszó vagy más készülék csatlakoztatásához. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához.

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz

A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-80 mindenfajta környezetebe megállja a helyét. A 6,3mm-es vonalkimeneten keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív Subwoofer csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a Phones aljzra, elnémíthatjuk a beépített hangszórókat és Sub Out kimenetet a csendes gyakorláshoz vagy a hang monitorozásához színpadon.