Roland KC-400


termékek > ERŐSÍTŐ-Az aktuális árakért hívjanak telefonon 30/9519737 > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD/ az aktuális készletről ill árakról tel érdeklődjön: 30/9519737


Roland KC-400


Kompakt, sokoldalú billentyűerősítő, 150W teljesítménnyel. Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, XLR mikrofon bemenet, sztereó Aux bemenet és master EQ, Stereo Link funkció!

Ára: 185 900 FtTermék leírása


  • Kompakt, sokoldalú billentyűerősítő, 150W teljesítménnyel
  • Megújult végfok és univerzális hálózati ellátás nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez
  • Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 12”-os Woofer-rel és tölcséres Tweeter-rel
  • Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, sztereó Aux bemenet és master EQ
  • Output Select funkció a 4-es csatornán takjel vagy más sávok monitorozásához
  • XLR mikrofon bemenet, 6,3mm-es vonal, fejhallgató ás Sub Out kimenet
  • Két KC-400 összekapcsolása a Stereo Link funkcióval több bemenet használatához és nagyobb színpadi hangerő eléréséhez
  • Fém aljzatok a tartósság érdekében
Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára
A KC-400 rendkívül átütő hangot képes megszólaltatni széles frekvenciatartományban, 150W-os kimeneti teljesítménnyel és kompakt kivitelben. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, ami torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és megújult 12”-os Woofer-nek köszönhetően a KC-400 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátort és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk. Ez új végfok szekció egyik legnagyobb előnye a csökkentett súly, ami nagyban megkönnyíti a KC-400 cipelését koncertről-koncertre.

Beépített sztereó keverés
A négy sztereó bemeneti csatornára billentyűs hangszereket, dobgépeket, percussion padokat és más készülékeket csatlakoztathatunk. Egy dedikált Aux bemenet is megtalálható a készüléken okostelefon, zenelejátszó vagy más készülékek csatlakoztatsához. A sztereó vonal ás Aux bemeneteken keresztül sztereó érkezó hang sztereóban küldhető ki egy külső erősítőrendszerre vagy felvevőkészülékre, de a sztereó erősítés akkor is megoldható, ah két KC-400 erősítőt csatlakoztatunk a Stereo Link funkcióval. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. A 4-es csatornán használható, praktikus Output Select funkció rengeteg rugalmasságot nyújt a monitorozáshoz előadás közben.

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz
A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-400 mindenfajta környezetebe jól illeszkedik. A sztereó 6,3mm-es jack aljzatokon keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív Subwoofer csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. A KC-400 fejhallgató aljzattal is rendelkezik a csendes gyakorláshoz és közvetlen színpadi monitorozáshoz.

Bővítés a Stereo Link funkcióval
Ha még több hangszert szeretnénk csatlakoztatni vagy még nagyobb hangerőre van szükség, a KC-400 erősítő Stereo Link funkciója a megoldás. Ezzel megduplázhatjuk a bemenetek számát és nagyobb hangerőt érhetünk el. Továbbá a jobb és bal oldali jel megosztható a két erősítő között, ami stúdió szintű monitor hangminőséget varázsol a színpadra.