Roland KC-220


termékek > ERŐSÍTŐ-Az aktuális árakért hívjanak telefonon 30/9519737 > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD/ az aktuális készletről ill árakról tel érdeklődjön: 30/9519737


Roland KC-220


Elemekkel is működtethető sztereó billentyűerősítő, 2X15 W. Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, XLR mikrofonbemenet!

Ára: 162 900 FtTermék leírása


  • Elemekkel működtethető sztereó billentyűerősítő
  • 30W kimeneti teljesítmény (15W x 2)
  • Két új fejlesztésű 6,5”-os Woofers és két egyedi Tweeter
  • Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, valamint master EQ.
  • Beépített DSP effektek: Reverb és két Chorus típus
  • XLR mikrofon bemenet, monó/sztereó vonal kimenet és fejhallgató kimenet
  • Fém aljzatok a tartósság érdekében
  • Működtethető 8db AA elemmel vagy a tartozék hálózati adapterrel. Egyszerűen kivehető foglalat az elemek cseréjéhez
  • Kihajtható lábak az erősítő megdöntéséhez és integrált konzol egy külön megvásárolható ST-A95 hangfalállványon történő használathoz

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára

A KC-220 széles tartományben megszólaló, sztereó hangja 30W teljesítményt garantál (15W x 2), két új fejlesztésű, 6,6”-os hangszórón és két egyedi Tweeter-en keresztül. A hatékony elemhasználathoz optimalizált tápellátás szekcióval kiegészítve a KC-220 tökéletesen lefedi a 88-billentyűs színpadi zongorák, orgonák, szintetizátorok és más elektronikus hangszerek széles frekvenciatartományát.

 

Beépített 3+1 keverés

A kompakt KC-220 egy komplett, sztereó keverőrendszer, melyet bárhová magaddal vihetsz. A 6,3mm-es bemeneti csatornák billentyűs hangszerek, dobgépek és más elektronikus hangszerek csatlakoztatását teszi lehetővé, az 1-es csatornához pedig XLR bemenet kapcsolódik énekmikrofon használatához. Rendelkezésre áll továbbá egy Aux csatorna is 3,5mm-es és RCA bemenetekkel okostelefon, zenelejátszó vagy más készülék csatlakoztatásához.

 

Sztereó effektek és EQ

A KC-220 kiváló minőségű, beépített DSP effektjeivel klasszis hangzásokhoz jutunk. Egy normál és széles, sztereó Chorus mellett egy telt sztereó Reverb effektet is használhatunk az énekhez vagy különböző hangszerekhez. Ráadásul az effektek ki/bekapcsolása egy opcionális lábapcsolóval is elvégezhető a színpadon, így szabadon maradhatnak a kezek. A KC-220 egy kiváló EQ-t is magába foglal az előadótérnek megfelelő végleges hangzás beállításához.

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A KC-220 monó/sztereó vonal kimenetekkel rendelkezik, melyeken keresztül külső erősítő rendszer, színpadi monitor vagy felvevő készülék csatlakoztatható. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a Phones aljzatra, elnémíthatjuk a beépített hangszórókat és Sub Out kimenetet a csendes gyakorláshoz vagy a hang ellenőrzéséhez színpadon.