Roland KC-200


termékek > ERŐSÍTŐ-Az aktuális árakért hívjanak telefonon 30/9519737 > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD/ az aktuális készletről ill árakról tel érdeklődjön: 30/9519737


Roland KC-200


Kompakt, megfizethető billentyűerősítő, 100W teljesítménnyel. Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, valamint master EQ.

Ára: 174 900 FtTermék leírása


  • Kompakt, megfizethető billentyűerősítő, 100W taljesítménnyel
  • Új fejlesztésű végfok és tápellátás szekció a stabilitás növeléséhez és a basszusok támogatásához
  • Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 12”-os Woofer-rel és Tweeter-rel
  • Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, valamint master EQ.
  • 4-es csatorna dedikált monitor funkciókkal takjel vagy más sávokhoz
  • XLR mikrofon bemenet, 6,3mm-es vonal, fejhallgató ás Sub Out kimenet
  • Fém aljzatok a tartósság érdekében

 

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára

A KC-200 rendkívül széles hangtartományt képes kiváló minőségben megszólaltatni, 100W-os kimeneti teljesítménnyel és kompak kialakítással. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, ami torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és megújult 12”-os Woofer-nek köszönhetően a KC-200 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátort és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk.

 

Beépített 4+1 keverés

A KC-200 négy 6,3mm-es bemeneti csatornája billentyűs hangszerek, dobgépek és más elektronikus hangszerek csatlakoztatását teszi lehetővé. Rendelkezésre áll továbbá egy Aux csatorna is 3,5mm-es és RCA bemenetekkel okostelefon, zenelejátszó vagy más készülék csatlakoztatásához. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. A 4-es csatorna monitorozásra használható a KC-200 beépített hangszóróin és a fejhallgató aljzaton keresztül. Ezáltal takjelet vagy más sávokat hallgathat a beépített hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül az előadás közben anélkül, hogy ez a hang kiküldésre kerülnek a vonalkimeneten keresztül egy külső erősítőrendszerre.

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz

A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-200 mindenfajta környezetebe jól illeszkedik. A 6,3mm-es vonalkimeneten keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív Subwoofer csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a Phones aljzra, elnémíthatjuk a beépített hangszórókat és Sub Out kimenetet a csendes gyakorláshoz vagy a hang ellenőrzéséhez színpadon.