Roland CM-110 CUBE Monitor /WH


termékek > ERŐSÍTŐ > BILLENTYŰ-MIKROFON-CD


Roland CM-110 CUBE Monitor /WH


2.1 csatornás rendszerek, kiváló hangminőséggel és teljes frekvencia átvitellel Védelmi áramkörrel ellátott egyedi tervezésű hangszórók, melyek széles dinamika tartományú, folyamatos nagy hangerőt leadó bemeneti jelszinteket is képesek kezelni Változatos csatlakoztatási lehetőségek olyan elektronikus hangszerek bekötéséhez, mint a V-Drumok, billentyűs hangszerek, színpadi zongorák, vagy média eszközök, hanglejátszók, otthoni hangrendszerek 3-csatorna multi-médiás bemenet, köztük digitális, sztereó mini-jack, RCA Külső keverőpult csatlakoztatható a szimmetrikus XLR bemeneti aljzathoz

Ára: 127 000 FtTermék leírása


A CM-110 rendelhető fehér színben is

2.1 monitor rendszer elektronikus hangszerekhez

A mai elektronikus hangszerek extrém hang tartományokban képesek megszólalni, a mennydörgő mélyektől a fülsértő magasokig. A Roland büszkén mutatja be új-generációs közel téri monitor rendszer sorozatát, melyek kifejezetten a modern szintetizátorok, elektromos dobok, és egyéb hangkeltő készülékek igényeinek kiszolgálásra készültek.  Az új CM-220 és CM-110 beépített védelmi áramkörrel rendelkező, 2.1 csatornás hangrendszerek, melyek a teljes frekvencia spektrumot átölelő, kristálytiszta hangzást biztosítanak, a CUBE-ok megbízhatóságával. A CM-220 egy 200 wattos erősítő, két 50W-os szatellittel és egy 100W-os sub-bal; a CM-110 pedig 100 wattos, két 25W-os szatellittel és egy 50W-os sub-bal. Érezd és élvezd a zenét az új CUBE monitorokkal!

Kezelőfelület

Új dimenziók

A CM-220 és a CM-110 egyaránt áll egy fő egységből (mélynyomó) és két darab szatellit sugárzóból. A CM-220 összteljesítménye 200 watt, míg a CM-110-é 100 watt. A változatos bemenetek sokféle analóg és digitális készülék csatlakoztatását teszik lehetővé, mint például elektronikus hangszerek, audio lejátszók, vagy akár számítógép. A gazdag, telt hangzás alkalmassá teszi a rendszereket az otthoni szórakoztató elektronikai berendezések megszólaltatására is. Kiváló lehallgató rendszer akár otthonra, vagy egy házi stúdióba is.

Védelmi áramkör

Az új CM-sorozat kiváló minőségű hangszórókat és védelmi áramkört is tartalmaz, a szintetizátorokból, V-Drumokból és egyéb hasonló hangszerekből érkező rendkívül széles dinamika tartomány és/vagy a folyamatos nagy jelszintek kezelése érdekében. Más szóval, ezeket a CUBE-okat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a különféle megpróbáltatásoknak. Másrészt mindkét rendszer környezetbarát, hiszen az Auto-Off (automata kikapcsolás) funkcióval megszűnik a szükségtelen áramfogyasztás.

Kézre álló kezelőfelület

Mindhárom bemeneti csatorna dedikált hangerő szabályzóval rendelkezik, valamint egy Master hangerő potméterrel a három csatorna egyszerre is állítható. A Phase kapcsolóval megoldható a mélynyomóból kimentő hang fázisfordítása, ami segít a subwoofer ideális elhelyezésében. A két EQ szabályzó a mély és a magas tartományok hangerejét állítja, míg a Woofer potméterrel a mélyláda hangerejét szabályozhatjuk.

ST-CMS1 monitor hangfal állvány

A CUBE* monitorok gyorsan és könnyedén installálhatók az új ST-CMS1 hangfal állványra. Az ST-CMS1 erős és stabil, keményfém lábakkal és állítható magasságú központi csővel rendelkezik. Gondoskodjon róla, hogy CUBE-ja biztonságosan és stabil álljon a lehető legtökéletesebb pozícióban. Az ST-CMS1 ideális koncertekre, otthonra, vagy akár hangszerboltokba is.

* Kompatibilis a CM-110, CM-220, CM-30 és Mobile CUBE erősítőkkel.